Family House For sale Gárdony - Agárdi iskola közelében

96 m2Space 3 Rooms
71 900 000 HUFPrice
367593ID number
Other data

703 m2 Building lot

Garden view View

In good condition Condition

Brick Structure

19 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Own garage Parking

Good Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

1970 Year of construction

Southwest Orientation

Agárdon, kiváló elhelyezkedésű, 703 m2 nagyságú telken önálló, tégla falazatú, nettó 87,78m2 lakóterű családi ház eladó. Kiváló közlekedési (az agárdi vasútállomás 10 perc séta), és bevásárlási lehetőségek a közelben ( a Lidl szintén 10 perc gyalogtávra). Az agárdi általános iskola és gimnázium 3 perc távolságra helyezkedik el, és a tópart is rövid sétával elérhető.

A tégla falazatú ház 2008-ban teljes átépítésen esett át. Az átépítés során betonkoszorút, új fafödémet és komplett új tetőszerkezetet kapott, cserépfedéssel. Tágas nappalival ( mely kémény kiépítéssel rendelkezik, tehát kandalló vagy cserépkályha is építhető), amerikai konyhával és egy hatalmas, nagyon világos hálószobával, egy dolgozószobával, valamint sarokkáddal és zuhanyzóval rendelkező fürdőszobával és egy külön WC-vel rendelkezik az ingatlan.

Tartozik a házhoz egy automata kapuval rendelkező szerelőaknás garázs is. A garázsból közvetlen bejutás lehetséges a lakótérbe.
3x16A teljesítményű a villamos hálózat, a fűtést és a melegvizet korszerű kondenzációs Immergas típusú gázkazán szolgáltatja, radiátoros hőleadással minden helyiségben.

A házból kilépve egy kellemes méretű 19 m2 nagyságú teraszra érkezünk, ahonnan gyönyörködhetünk az intim, rendezett, hangulatos kertünkben ami számos értékes növénnyel, és egy kúttal is rendelkezik, ami öntözésre is használható.

Irányár: 71,9M Ft
Nyári Katalin

Nyári Katalin
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-720-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

Send a message

Call me back

Similar properties