Lakás (téglaépítésű) Kiadó Budapest I. kerület - Lánchíd utca

109 m2Alapterület 4 Szoba
864 402 Ft /hóÁr
367021Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 2

Van Lift

Háziállat Igen

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1900 Építés éve

Közös költség 32 Ft

Délkeleti Tájolás

Presztízs, elegancia és Dunai panoráma!

A főváros talán leginpozánsabb városrészén a Várkert szomszédságában kínáljuk bérbeadásra a hirdetésben szereplő nagypolgári ingatlant.

EGYEDISÉGÉT MIATT, HASZNOSÍTÁS SZEMPONTJÁBÓL AJÁNLJUK ÜGYVÉDI, TANÁCSADÓ IRODÁNAK, VALAMINT VIDÉKI CÉG REPREZENTATÍV FŐVÁROSI KÉPVISELETÉNEK TELEPHELYEKÉNT, MINT IGAZI RITKASÁGOT!

A lakás elosztása abszolút optimális, ugyanis egy központi, előszobát magába foglaló hall helyiségből nyílnak a további (nappali + 4 külön és egybe is nyíló szoba) továbbá egy étkező konyha, egy zuhany kabinos fürdőszoba, valamint egy külön WC) lakóhelyiségek.

Figyelem: az ingatlan alatti emeleten egy ugyanekkora alapterülettel rendelkező lakásból kialakításra került egy szalon és egy bemutató terem. Az élettér egyaránt alkalmas olvasóestek, kiállítások, valamint egyéb kultúrális események lebonyolítására.Természetesen az említett ingatlan egy külön - akár fél, akár egésznapos bérléssel - bérleti díjért vehető igénybe. FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy az említett "Lánchid Szalon" belső kapcsolattal rendelkezik az alatta lévő étteremmel. Így az igény szerinti catering is adott.
Nyári Katalin

Nyári Katalin

Hívjon bizalommal

+36-30-720-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek