Családi ház Eladó Budapest IV. kerület - Thaly Kálmán utca

98 m2Alapterület 3 Szoba
64 000 000 FtÁr
366590Azonosító
További adatok

285 m2 Telek

Utcai Kilátás

Közepes Állapot

Tégla Szerkezet

10 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1960 Építés éve

Eladó, Újpest kertvárosában: Kétlakásos Családi Ház Osztatlan Közös Tulajdonban

Keresed az ideális otthont, ami nyugalmat és lehetőségeket kínál?

Itt a lehetőség egy olyan ingatlanra, ami mindkettőt magában foglalja! Újpest kertvárosi részén, frekventált mégis csendes és nyugodt környéken található ez a külön bejáratú, teljesen leválasztott, 98 nm-es, kétlakásos családi ház. A 1960-as években épült, majd 1972-ben felújított ingatlan jelenleg további frissítésekre szorul, de fantasztikus lehetőségeket rejt magában.

Az egyik lakás 57 nm-es, 2 szobából, konyhából, kádas fürdőszobából, külön WC-ből és előszobából áll. A nappali szoba ablaka a kertre nyílik, míg a hálószoba ablaka a szomszédos kertre néz. A másik lakás 41 nm-es, 1 szobával rendelkezik, melynek ablaka az utcára néz, konyhája pedig a kertre nyílik. Mindkét lakásban a szobák és az előszoba parkettával burkolt, míg a többi helyiség járólapos.

A fűtést a nagyobbik lakásban gázkazán biztosítja, míg a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A kisebbik lakásban gázkonvektor van és szintén villanybojler található.

Az ingatlanhoz tartozik egy szép, négyzet alakú kert, mely alkalmas arra, hogy átalakítással egy kis mediterrán hangulatot varázsoljunk. Termő ribizlibokrok, naspolya, szeder és szőlősor teszi még otthonosabbá ezt a teret, ahol akár a lugas alatt megpihenhetünk.

Az infrastruktúra és a közlekedés kiváló, hiszen a közelben megtalálhatóak buszmegállók, az M3-as metró pár perc alatt elérhető, és számos szolgáltatás, mint például háziorvosi rendelő, bölcsőde, iskola, óvoda, SZTK és bevásárlási lehetőségek is könnyen elérhetőek.

Ár: 64 MFt

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon a megtekintésért!
Nyári Katalin

Nyári Katalin

Hívjon bizalommal

+36-30-720-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek