Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest XI. kerület - Királyliliom utca

136 m2Alapterület 4 Szoba
245 000 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
348654Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

60 m2 Erkély/terasz

Hőszivattyú Fűtés

Dupla komfort Komfort

Garázs/beálló vásárolható Parkolás

Emelet 3

Legfelső emelet

Van Lift

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2023 Építés éve

Elhelyezkedés:
A telket egyik irányból a Rupphegyi út, a Virágkertész sétány, másik irányból a Királyliliom utca és a Kőoltár utca határolja. A Sasad Resort lakópark már megvalósult, valamint a jövőben megépítésre kerülő ütemeivel a hely kiemelkedő adottságait kihasználva, könnyed építészeti megjelenésével harmonikus lakókörnyezetet fog teremteni.
Rupphegy felőli zöld domboldal a telkek teljes beépítettsége után is kellemes, nyugodt, természet közeli környezettel várja az odaköltözőket.

A lakásról:
A ’D’ épület legfelső emeletén kínáljuk eladásra ezt az 136 m2-es, egyedi kialakításokkal gazdagított, a hegyekre panorámás, nappali + 3 hálószobás PENTHOUSE lakást. A sok egyedi, a mai kor igényeinek megfelelő kialakítás mellett az ingatlan igazi különlegessége a 60 m2-ES, PANORÁMÁS TERASZ. Az alapból tágas terekkel rendelkező lakás 310 cm-es belmagassága tovább növeli a komfortérzetünket. Hálószobái a ’nappali élettértől’ szeparálva kerültek kialakításra. A hatalmas üvegfelületek árnyékolását elektromos redőnyök biztosítják.
Az ingatlan dupla komfortos, és egy háztartási helyiség is helyet kapott.
Lakásonkénti hőmennyiségméréssel ellátott központi szivattyús, épületszerkezetbe integrált
mennyezet hűtő-fűtő rendszer kerül kialakításra, mely az egyenletes hőmérséklet eloszlásnak köszönhetően komfortosabb hőérzetet biztosít, mint a konvekciós hőleadású radiátoros rendszerek.
Az ingatlanhoz opcionálisan megvásárolható 1 db. E-töltős teremgarázs hely 10 MFt-ért, egy teremgarázs hely 7 MFt-ért, és egy tároló 4 MFt.

Az épületről:
A prémium kategóriájú 6. ütemben megvalósításra kerülő SASAD RESORT PANORÁMA by Cordia lakópark 2 épületből és 5 felépítményből álló, 136 lakásos fejlesztés.
Az 6. ütemben megépülő lakópark villaépületei az É–D-i fekvésű, közel téglalap alakú terület a dél-nyugati irányba néhány métert lejt. A telekre 5 felépítménnyel, három illetve két felépítményeként külön-külön teremgarázzsal rendelkező, társasház épül. Mindkét épülettömb további épületrészekre osztható. Az épületrészek követik a terep lejtését, így minden földszinti lakás közvetlen kertkapcsolata biztosított.
Az épületek gépkocsival történő megközelítése a Rupphegyi út felől, már megépült Királyliliom utcából nyíló lehajtóról lesz biztosított. Az épületek -1-es szintjén - teremgarázs jelleggel – gépkocsik számára biztonságos parkolóállások, valamint tárolók és az épületet kiszolgáló helyiségek kerülnek kialakításra.
A gyalogos forgalom a Virágkertész utca és a Rupphegyi utca felőli személybejáratokon közelíthető meg. A kialakítás során az akadálymentes megközelítés is biztosított lesz.
A jelenlegi ütemben megvalósuló 136 db lakás, 5 lakószinten helyezkedik majd el. A épületekben az eltérő szinteket liftek és kényelmes használatú lépcsőház szolgálják ki.

Élménypark:
A Sasad Resort élményparkja egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára, több mint 8000 négyzetméteren. A kizárólag a lakók által használható parkban sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark és még számos lehetőség is várja!

Részletes műszaki leírásért keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Nyári Katalin

Nyári Katalin

Hívjon bizalommal

+36-30-720-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok