Családi ház Eladó Budapest XX. kerület - Vágóhíd utca

114 m2Alapterület 4 Szoba
65 000 000 FtÁr
366636Azonosító
További adatok

472 m2 Telek

Udvari Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1980 Építés éve

A 20. kerületben kínálunk eladásra egy kiváló állapotú, saroktelken elhelyezkedő ingatlanegyüttest, mely ideális lehet akár két generáció számára vagy két különálló családnak, valamint vállalkozásnak is.

Az 1. számú ingatlan egy 65 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, melyben két külön bejáratú szoba, kádas fürdőszoba, tágas konyha és spejz található. A fűtést gázkonvektorok és klíma biztosítja, a melegvizet pedig egy új Ariston villanybojler szolgáltatja. A tetőtér beépíthető lehetőséggel rendelkezik, valamint pincével is ellátott, és egyedi mérőórákkal felszerelt.

A 2. számú ingatlan 43 négyzetméteres alapterületű, melyben nappali és egy hálószoba, konyha, valamint zuhanyzós fürdőszoba található. A fűtést klíma biztosítja, míg a melegvíz ellátást egy új Ariston villanybojler szolgáltatja. Ezen ingatlan tetőszerkezete is modernizált, és a tetőtér beépíthető. Egyedi fogyasztásmérőkkel van felszerelve.

A 3. számú ingatlan egy 26 négyzetméteres üzlethelyiséget jelent, mely két helyiségből áll, riasztóval ellátott, mellékhelyiséggel rendelkezik, és kertből is megközelíthető. Kiváló elhelyezkedése miatt jól látható és könnyen megközelíthető, így ideális választás lehet vállalkozások számára. Egyedi fogyasztásmérőkkel felszerelt.

Az ingatlan teljesen tehermentes, azonnal költözhető, hitelezhető és igénybe vehető rá a CSOK- és Babaváró támogatás. A kert megosztható, így két külön bejáratos kerthelységgé alakítható.

A környék infrastrukturálisan jól ellátott, többek között a 36-os buszmegálló és a Pöltemberg utcai villamosmegálló is könnyen elérhető. A közelben található CBA, egészségház, gyógyszertár és a Dél-pesti kórház is könnyen megközelíthető. Az M5-ös autópálya felhajtója és különböző bevásárlási lehetőségek is könnyen elérhetők autóval.

Mindkét lakás és az üzlethelyiség is külön villanyórával rendelkezik, és teljesen külön bejárattal is ellátottak.

A kisebb lakás rezsiköltségei: villany átalánydíj 12.000 Ft/hó, gáz pár száz forint.

A nagyobb lakás rezsiköltségei: villany átalánydíj 14.000 Ft/hó, gáz télen átlagosan 20.000 Ft/hó.

A víz és csatorna költségére havonta 8.000 Ft-ot kell számolni.
Nyári Katalin

Nyári Katalin

Hívjon bizalommal

+36-30-720-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok