Flat (brick) For sale Budapest XI. district - Kosztolányi Dezső tér

95 m2Space 3 Rooms
139 000 000 HUFPrice
369518ID number
Other data

Street View

Reconditioned Condition

Brick Structure

4 m2 Balcony/terrace

District heating Heating

Double comfort Comfort

Own garage Parking

Floor 2

Exist Elevator

Excellent Public transport

No American kitchen

No exist Access to the garden

1965 Year of construction

Common cost 25 000 HUF

West Orientation

FELÚJÍTOTT, 3 SZOBÁS, ELADÓ LAKÁS, GARÁZZSAL ÚJBUDÁN!

Újbuda szívében, a Kosztolányi Dezső téren, eladó, LIFTES HÁZBAN, egy második emeleti 95 nm-es teraszos, parkra néző, FELÚJÍTOTT lakás.

Az infrastruktúra kiváló, a Budai fonodó villamoshálózatnak köszönhetően, könnyen elérhetőek a nagyobb közlekedési csomópontok. A 4-es metró pár perc sétával megközelíthető, továbbá busz és villamos megálló a házzal szemben van. Az Allee bevásárlóközpont valamint a Móricz Zsigmond körtér, kényelmes séta távolságra található. A környéken számos szolgáltatás elérhető, van edzőterem, fitotéka, kozmetika, étterem. Szórakozni kikapcsolódni, vágyók, a Feneketlen tónál élvezhetik a Budai Parkszínpad előadásait, ehetnek egy jót a Hemingway étteremben, de van még itt cukrászda, kávézó, és éjjel-nappali bolt is.

A nagypolgári lakás különálló konyhával, és 3 napfényes, nagyméretű szobával rendelkezik, továbbá a kádas fürdőszoba, és a WC külön helyiségben található. Mivel az ingatlan keleti és nyugati fekvésű is, így körbesüti a nap. A felújításnak köszönhetően vezetékek és a nyílászárók cseréje is megtörtént, magas minőségű anyagok kerültek beépítésre és számos extrát tartalmaz. Gépesített konyhabútor, külön gardrób mozgásérzékelős lámpával; redőnyök; külön helyiségben kialakított WC, nagyméretű spájz, hűtő-fűtő klíma. A teljes bútorzat megegyezès tárgyát képezi. A hatalmas terek miatt lehetőség van további helyiségek kialakítására is. A beltérben megmaradtak és felújításra kerültek az eredeti, hatalmas ajtók, patinás kilincsek.

A lakást egyedivé teszi, hogy tartozik az ingatlanhoz a szomszéd társasház teremgarázsában egy külön helyrajzi számon nyilvántartott garázshely, ami külön megegyezés tárgyát képezi. Ezenkívül a ház előtt is könnyedén lehet parkolni.

A nagy belmagasság elegáns és nyugodt atmoszférájának, valamint az elosztásának köszönhetően iroda vagy rendelő kialakítására is tökéletesen alkalmas, de egyetemistáknak és családoknak is tökéletes választás. Az értékállósága miatt befektetésnek is kiváló.
Dér Krisztina

Dér Krisztina
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-360-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

Send a message

Call me back

Similar properties