Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest I. kerület - Attila út

39 m2Alapterület 2 Szoba
55 900 000 FtÁr
370075Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Távfűtés egyedi mérővel Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1952 Építés éve

Közös költség 20 600 Ft

Délkeleti Tájolás

Eladó I. kerület Krisztinaváros, Tabán részén, 3 emeletes, tégla építésű, belső udvarra néző földszinti, 39 nm-es, felújított, 2 szobás, akadálymentes, alacsony fenntartású, távfűtéses lakás.

Társasház jellemzői:
Az 1950-es években épült, 40 lakásos, jól karbantartott épület barátságos lakóközösséggel. A bejáratnál kamerarendszer található, és az épületet egy csendes, zöld kert veszi körül, amelyet a kertész és a lakók közösen gondoznak.

Az amerikai konyhás nappaliba lépve beépített konyhabútor, konyhai gépek és nappali szekrény található, amelyek az ár részét képezik. Jobbra egy hálószoba, balra egy zuhanyzós fürdőszoba helyezkedik el.

A konyhabútor másfél éve került beépítésre új elektromos sütővel és főzőlappal. A hálószobában beépített gardróbszekrény található. A szobákban parketta, a konyhában és fürdőszobában járólap van. A lakás biztonsági bejárati ajtóval és új műanyag ablakokkal van felszerelve. A villanyvezetékek felújítása megtörtént, új konnektorok és kapcsolók kerültek beépítésre.

Közös költség: 20 596 Ft/hó (korlátlan vízfogyasztással). A távfűtés díja 7 800 Ft/hó, nyáron pedig klímaberendezés biztosít kellemes hőmérsékletet.

Belső közös kert:
A belső kertből az Országos Széchenyi Könyvtár és a Buzogány-torony is látható. A lakás jelenlegi tulajdonosa a kertben kialakított egy kis fűszerkertet, melyet a lakók közösen használhatnak. A ház kertésze újonnan telepített bokrokat a fal mellé. Gyerekek számára hinta és trambulin is van a kertben. A kertben bőven van hely játszani, focizni, a kinti asztalnál ücsörögni, ebédelni.
Katona Timea

Katona Timea

Hívjon bizalommal

+36-30-337-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok