Квартира (кирпичная) Продается Budapest XI. mикрорайон - Kosztolányi Dezső tér

95 m2Площадь 3 Комната
139 000 000 HUFЦена
369518Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

Отремонтированная Cостояние

Tégla Kонструкция

4 m2 балкон/терраса

Система централизованного теплоснабжения отопление

Dupla komfort Kомфортность

Частный гараж парковка

Этаж 2

Есть Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Нет Есть сад

1965 Год строительства

Общие сборы 25 000 HUF

Nyugat Расположение

FELÚJÍTOTT, 3 SZOBÁS, ELADÓ LAKÁS, GARÁZZSAL ÚJBUDÁN!

Újbuda szívében, a Kosztolányi Dezső téren, eladó, LIFTES HÁZBAN, egy második emeleti 95 nm-es teraszos, parkra néző, FELÚJÍTOTT lakás.

Az infrastruktúra kiváló, a Budai fonodó villamoshálózatnak köszönhetően, könnyen elérhetőek a nagyobb közlekedési csomópontok. A 4-es metró pár perc sétával megközelíthető, továbbá busz és villamos megálló a házzal szemben van. Az Allee bevásárlóközpont valamint a Móricz Zsigmond körtér, kényelmes séta távolságra található. A környéken számos szolgáltatás elérhető, van edzőterem, fitotéka, kozmetika, étterem. Szórakozni kikapcsolódni, vágyók, a Feneketlen tónál élvezhetik a Budai Parkszínpad előadásait, ehetnek egy jót a Hemingway étteremben, de van még itt cukrászda, kávézó, és éjjel-nappali bolt is.

A nagypolgári lakás különálló konyhával, és 3 napfényes, nagyméretű szobával rendelkezik, továbbá a kádas fürdőszoba, és a WC külön helyiségben található. Mivel az ingatlan keleti és nyugati fekvésű is, így körbesüti a nap. A felújításnak köszönhetően vezetékek és a nyílászárók cseréje is megtörtént, magas minőségű anyagok kerültek beépítésre és számos extrát tartalmaz. Gépesített konyhabútor, külön gardrób mozgásérzékelős lámpával; redőnyök; külön helyiségben kialakított WC, nagyméretű spájz, hűtő-fűtő klíma. A teljes bútorzat megegyezès tárgyát képezi. A hatalmas terek miatt lehetőség van további helyiségek kialakítására is. A beltérben megmaradtak és felújításra kerültek az eredeti, hatalmas ajtók, patinás kilincsek.

A lakást egyedivé teszi, hogy tartozik az ingatlanhoz a szomszéd társasház teremgarázsában egy külön helyrajzi számon nyilvántartott garázshely, ami külön megegyezés tárgyát képezi. Ezenkívül a ház előtt is könnyedén lehet parkolni.

A nagy belmagasság elegáns és nyugodt atmoszférájának, valamint az elosztásának köszönhetően iroda vagy rendelő kialakítására is tökéletesen alkalmas, de egyetemistáknak és családoknak is tökéletes választás. Az értékállósága miatt befektetésnek is kiváló.
Dér Krisztina

Dér Krisztina

Звоните нам с доверием

+36-70-360- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость